Taşınır Kayıt Kontrol Otomasyonu

Üniversitemiz, ihtiyaç duyduğu yazılım otomasyonlarını kendi bünyesinde üretmeye devam ediyor. Geliştirilen yazılım otomasyonları ile Üniversitemiz bilgiyi yöneterek bütün iş süreçlerinde verimlilik kazanıyor.

Üniversitemizin Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Cemal AKTÜRK tarafından, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’nın ihtiyaçları için bir yazılım otomasyonu yapılmıştır.

Yapılan yazılım otomasyonu ile, Üniversitemizin bütün birimlerinde çalışan akademik ve idari personele verilen taşınır demirbaşların takibi yapılarak; personel, birim ve ürün bazında demirbaş takibi gerçekleştirilmektedir.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024